Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Karkki lähti luotamme 20 vuotiaana. Karkki kärsi paljon, joten päätimme, että se ei enään kärsisi. Haikein mielin hyvästelimme Karkin. Karkki eli hyvin hoidetusti ja hyvin koko elämänsä, se oli vaikuttava arabilainen. Kaikki haluisivat Karkin takaisin, jos se olisi mahdollista.

© Bob Langrish Kiitoksia

HF Salum's Karamel ox

"Karkki"

Skp : Tamma

Sk : 152 cm

Rotu : Arabialainen täysiverinen

2 polvea [sekava suku]

Ikä : 25.2.2005, 20w

Painotus : Yleis

Koulutus : Ko VaB, re 120cm, me 120cm

Rekisterinumero : VH01-003-2293

Omistaja : Kiiu (VRL-12217)

Ex omistaja : mystic VRL-11734/ Mystic Sharifa

Kasvattaja : Focus Straiders/Mibu

e. Sweety Candy ox

ei. Candy's Star ox

ee. Sweety ox

eei. tuntematon

eee. tuntematon

eii. tuntematon

eie. tuntematon

i. Ahuk Salum ox

ii. Waterfall's Dragonfhain ox (kadonnut)

ie. Smeanol Ajax ox

iii. Dewdrop's Non-Stop ox

iie. Waterfall's Amir Wind ox (kadonnut)

eii. Pilgrim ox

eie. Heartache's Be Faithfull ox

Luonne : HF Salum's Karamel ox, tutummin Karkki, on siro ja kiltti tammaneitonen. Karkki on yleisesti ottaen todella kiltti ja mukava, mutta hoitaessa saattaa sählätä vaikka mitä, joten tamma olisi hyvä sitoa johonkin kiinni, tai hoitaa käytävällä. Kaviot ovat erityisesti tamman herkkä paikka, ja niiden koskeminen ja puhdistaminen onkin vaikeaa ja ratsastajan tulisi toimia silloin todella rauhallisesti. Varusteita laittaessa hoitajan on oltava päättäväinen. Suitsiessa nostaa päätään ja laittaa hampaat tanaan, mutta hetken yrityksen jälkeen tamma suostuu kuitenkin ja laskee päänsä maahan, jotta remmit saa kunnolla kiinni. Satulavyötä kiristäessä saattaa pullistella jonkin verran.
Ratsastaessa Karkki on oikea unelma ja monien suosikki. Tamma omaa hienot ja näyttävät askelee, joita kelpaakin esitellä. Karkki toimii hienosti ratsastajalla kuin ratsastajalla, mutta joskus saattaa hieman testata alkuun. Laukassa ja esteillä saattaa kuumua, mutta pysyy hyvin käsissä. Esteillä omaa hyvä hyppytyylin ja pääseekin yli jopa 120cm korkeista esteistä. Huippuratsu siis kyseessä.

Päiväkirja : 24.12.2012 Ratsastin tänään Karkin. Minua harmitti että Karkilla ei ole hoitajaa, joka ratsastaisi ja hoitaisi sitä. Minulle ei ole aikaa sille, no päätin kuitenkin tänään ratsastaa sen. En ollut ratsastanut Karkilla pitkään aikaan, joten se oli aika vireessä. No menin ilman satulaa, ja tietenkin Karkki lähti hirveää kiitolaukkaa, mutta en pysäyttänyt sitä, se sai energiaa purattua, ja se oli iloinen.

Valmennukset : -

Kisat :

Kutsu

1l 2./60

Kutsu

2l 4./30

Kutsu

6l 3./30

Kutsu

3l 5./30

Kutsu

2l 1./30

Kutsu

6l 1./40

Kutsu

6l 1./40

Kutsu

4l 5./40

Kutsu

4l 6./100

Kutsu

4l 5./40

Kutsu

4l 5./40

Kutsu

6l 1./40

Kutsu

2l 2./30

KRJ

11.5.-13, Fiktio, Kutsu, 4./40

TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN

 

©2020 Virtuaalitalli Lumen huiske - suntuubi.com